Meer resultaten voor workshop cupcakes maken

workshop cupcakes maken
Workshop cupcakes.
Ideaal voor kinderfeestjes in een huiselijke sfeer en waar je verder geen omkijken naar zult hebben. Vaak kun je in combinatie met een workshop high tea of een workshop taart maken ook bijzonder goed slagen, terwijl bij zogenaamde theefeestjes de cupcakes nooit zullen ontbreken. Workshop Cupcakes decoreren in Leiden.
Workshop Amsterdam
Workshop: Suikervrije taarten cupcakes maken in Emma Winkelpassage Tilburg.com.
woensdag 15-06 Workshop: Taal bij Emma Winkelpassage. zondag 10-07 Workshop: Suikervrije taarten cupcakes maken in Emma Winkelpassage. zaterdag 16-07 Workshop: chocolade sieraden maken bij Emma Winkelpassage. zaterdag 13-08 Workshop: takkebeest bij Emma Winkelpassage. zondag 28-08 Workshop: Gezonde traktaties in Emma Winkelpassage.
cupcakes maken
Versier eens een taart BAKATELIER.
Voor een aantal horecabedrijven maken wij de bruidstaarten en appeltaarten. En nu kun je ook een lekkere ambachtelijk gemaakte appeltaart of cheesecake bij ons bestellen. Een grote of een kleine. We geven in onze goed ingerichte workshopruimte verschillende workshops op het gebied van taart, cupcakes en chocolade. Niet alleen leerzaam maar ook gezellig en lekker. We ontvangen bedrijven, vrijgezellenfeesten, vrienden en vriendinnengroepen, families en kinderfeestjes. Naast workshops worden bij ons de PME opleidingen gegeven die je tot een gecertificeerd taartdecorateur opleiden. Kom eens binnenlopen om rond te neuzen in de winkel en ons te ontmoeten., Hetty en Lidewij. Bakatelier de Bakwinkel van Breda. Bakwinkel, webshop, taart op bestelling en workshops. 4812 PB Breda. Tel: 06 199 834 60. Lidewij Rijvers en Hetty van Dijk. Leukste bakker van Breda. We zijn het geworden. De leukste bakker van Breda. Met mooie rapportcijfers. We zijn best een beetje trots. Belangrijke pagina's' van Bakatelier. Workshop Taart Decoreren.
cupcakes
Workshop Cupcakes maken, van Maasstad Events.
Jouw favorieten 0. Workshop Cupcakes maken in Rotterdam. Vorige Overzicht Volgende. Workshop Cupcakes maken in Rotterdam. Bij Maasstad Events hebben wij de Workshop Cupcakes maken in Rotterdam. Geschikt voor de echte snoepers! U maakt tijdens deze cursus verschillende heerlijke cupcakes helemaal compleet.
sophos
Workshop Cupcakes maken Cake Company. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter.
Wij zorgen er voor dat een workshop niet alleen leerzaam is, maar ook nog eens een supergezellig uitje is met vriendinnen of collegas. Maar ook voor de kleinsten kunnen we het kinderfeestje tot een waar succes maken! Tijdens de workshop Cupcakes krijg je 10 cupcakes die je kunt decoreren met fondant.
Workshop Cupcakes maken Rotterdam.
Cupcakes bakken is dan ook een onwijs leuke bezigheid, en om ze vervolgens op te eten is misschien nog wel beter De workshop cupcakes maken is er één om je vingers bij af te likken. De workshop vindt plaats op een centraal gelegen locatie in Rotterdam.
Workshop cupcakes maken Tilburg Cadeautjes.nl.
Het is al super gezellig om samen met je vriendinnen de cupcakes te versieren. En de volgende keer dat jullie elkaar weer zien, serveert er altijd eentje prachtige en vooral lekker cupcakes! Deze belevenis omvat.: Workshop cupcakes maken. Koffie, thee, fris en wat lekkers.
workshops Deleukstetaartenshop.nl.
14 dagen bedenktijd. In al onze winkels worden leuke, leerzame en professionele workshops en cursussen gegeven voor zowel beginners als gevorderden. Leer hoe je zelf een prachtige taart kunt maken in onze Basiscursus taartdecoratie of volg een gezellige workshop cupcakes decoreren.
Workshops waarin je zelf je eigen cupcake mag maken en meenemen!
Bij deze workshop stellen we een cupcake boeket samen van 7 cupcakes.: Het opspuiten van kleurrijke bloemenboeketjes met diverse spuitmondjes. Het leren van verschillende technieken voor het maken van spuitzakken in allerlei kleuren. Het samenbinden van de cupcakes tot boeket met behulp van crêpepapier.
Cupcakes, taarten meer Cupcakes, Gifts and More Kidsproof Almere.
Je kunt kiezen uit 2 workshops.: Workshop cupcakes maken. Tijdens de workshop kunnen de kinderen de cupcakes met elkaar te bakken 4 grote cupcakes en 4 kleine cupcakes en aansluitend decoreren. Of Mary en Nicole zorgen voor vers afgebakken cupcakes, zodat de kinderen die deelnemen aan de workshop direct kunnen beginnen met marsepein/ fondant kleuren en decoreren.

Contacteer ons